Каммартон с иновативни технологии, помпи, тръбопробивна машина и инструменти за водния сектор

В зала 1 на щанд В9 фирма Каммартон представя иновативни технологии за водния бранш. Тази година изложителите показват Shakti помпи, помпи GRUNDFOS, електрически помпи GRINDEX, Zehnder Pumpen и инструментите на RIDGID.

Индустриалните машини и помпи на АКВА ДЖЕТ

За пореден път на изложението ВОДА СОФИЯ Аква Джет 2011  демонстрира иновативни решения от продуктовите каталози на някои от партньорите си – URACA, Schiebel, Enz и Vetter. Акценти сред експонатите на фирмата са хидробластиращ агрегат от новата серия Smart Line 200 бара, хидравлична тест помпа и трибутална помпа на немската фирма URACA. Изложителите представиха и дюзи за индустриално почистване под високо налягане ENZ, електрически задвижки SCHIEBEL, уплътнителни балони VETTER.

Amiantit Pipe Systems с разнообразие от тръби

Amiantit Pipe Systems (APS), член на Amiantit Group, се включи в изложение ВОДА СОФИЯ с мнообразие от тръби. Компанията присъства на Балканския пазар от 2002 г.,  превръщайки се  в един от водещите доставчици на системи за тръби, фитинги за градски и индустриални приложения.

Люксенбургската компания WATERA се похвали с отлични резултати в България

Watera е международна компания със седалище в Люксембург. Тя е активна на пазара за пречистване на води от 1963 г. На българския пазар фирмата стъпва през 2012 г. и от тогава бележи значителен ръст в продажбите си, похвалиха се изложителите по време на ВОДА СОФИЯ.

Служебният министър на околната среда и водите Ирина Костова откри изложението ВОДА СОФИЯ

Служебните министри на икономиката и на околната среда и водите Теодор Седларски и Ирина Костова откриха тазгодишните изложения MachTech&InnoTech Expo и ВОДА СОФИЯ. Те подчертаха важността на двата международни форума, провеждащи се в Интер Експо Център. На откриването присъстваха Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център, Никола Стоянов – зам.-изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Камен Колев заместник-председател на Българската стопанска камара (БСК) и заместник-председателят на Българската търговско промишлена палата (БТПП) Георги Стоев.

Девета международна конференция Булаква 2017 Синя кръгова икономика по време на ВОДА СОФИЯ

Министърът на икономиката Теодор Седларски откри  Деветата международна конференция Булаква 2017 на тема „Синя кръгова икономика“. На откриването присъстваха още вицепремиерът Малина Крумова и министърът на околната среда и водите -  Ирина Костова.Целта на конференцията бе да представи приоритетите, перспективите и изискванията пред отрасъл ВиК за по-ефективна работа, като основен акцент на тазгодишното издание бе темата "Синя кръгова икономика".

Малка пречиствателна станция от БЕРГМАН

Съоръженията на БЕРГАМАН работят с патентования процес на вихров-предпазен биофилм (WSB®) за максимална ефективност на пречистване от първия потребител и при изненадващо ниски експлоатационни разходи.

Система за заваряване BASIC 160 EASY LIFE от Ритмо

BASIC 160 EASY LIFE осъществява заваряване в полуавтоматичен режим. Електронната система гарантира непрекъснати повторения на заваръчния цикъл и автоматичен контрол с предоставените параметри. Операторът е нужно само и единствено да потвърди заваръчните фази. Системата притежава удобен графичен дисплей, който позволява бързо да се въведат необходимите параметри.

КМТ с 26-тонен вакуумен багер CAPBORA

Фирма KMT – партньор на CAPPELLOTTO, представя голям брой иновативни и интересни продукти на световноизвестни производители на техника за поддръжка, рехабилитация и анализ на водопроводни и канализационни мрежи. 

Филтърни системи за пречистване на вода, когенерация и сервиз от Филтър ООД

Филтърни системи за пречистване на вода изпълняват водоподготовка и преработка на вода за индустриални нужди. Те притежават различни конструкции, които са самопочистващи се, UV и пясъчни филтри. Филтър ООД предоставя доставка на съпътстващо оборудване и арматура.

Хидравлични щипки AQUILLES ®

Всички модели имат една и съща основна конструкция и могат да бъдат доставени със същите специалните характеристики, като например:

По-широка или по-тясна решетка, по-голяма работна дълбочина, двускоростен двигател за придвижване и издигане. Щипките са произведени от неръждаема стомана.

АкваКом електроникс с омекотителни инсталации за вода AquaCom

Омекотителни инсталации за вода AquaCom осигуряващи твърдост на водата по-малка от 0,08 немски градуса, самостоятелни инсталации с производителност от 1000  l/h до 60 000 l/h, пълна автоматизация и адаптация на процеса според нуждите на клиента.

Клинкерна решетка за преливен канал и клинкерен преливен канал за плувни басейн

Иновативната решетка за преливен канал, изработена от висококачествена керамика, дава възможност облицовката на басейна и пространството около басейна да бъдат изпълнени с еднакъв материал. Решетката е обработена със специално покритие против подхлъзване, специално за бос крак.  Тя е изключително здрава.

Хидрофорни системи GPE EVM E-Drive

Системи за повишаване на налягането на водата, произведени от Ebara Pumps Europe. В зависимост от конкретните нужди, дебит и налягане, хидрофорите могат да бъдат с една или повече вертикални многостепенни помпи от серията EVM.